Poziv na trening "Jačanje kapaciteta predstavnika/ca organizacija mladih i za mlade za interakciju sa UN mehanizmima"

20. avgust 2019.

Beogradski centar za ljudska prava u saradnji sa Krovnom organizacijom mladih Srbije i uz podršku Kancelarije za ljudska i manjinska prava Vlade Republike Srbije pozivaju vas da učestvujete na treningu „Jačanje kapaciteta organizacija mladih i za mlade za interakciju sa UN mehanizmima”, koji će se održati 29. i 30. avgusta u Novom Sadu.
TRENING za predstavnike/ce lokalnih institucija

12. avgust 2019.

  Beogradski centar za ljudska prava u saradnji sa Krovnom organizacijom mladih Srbije – KOMS, Nacionalnom asocijacijom praktičara i praktičarki omladinskog rada – NAPOR i organizacijom Empirija (Mpeeria) realizuje projekat Naša zajednica, naša budućnost – Veća saradnja i zapošljavanje mladih.
Imam li pravo na odmor?

7. avgust 2019.

          Kada tokom cele godine marljivo radite, šta je ono čemu se najviše radujete, a uglavnom koristite leti? Koji su to trenuci do kojih obožavamo da brojimo sekunde, koliko god voleli svoj posao? Nije to ni odlazak na ručak, ni rad od kuće. Uvek posebno mesto u našim srcima i glavama zauzima – ODMOR.
Pravo na azil u Republici Srbiji – Izveštaj za period januar-jun 2019

2. avgust 2019.

  Beogradski centar za ljudska prava sastavio je periodični izveštaj koji se odnosi na prvu polovinu 2019. godine, analizirajući pravo na pristup postupku azila sa posebnim osvrtom na pristup postupku na beogradskom aerodromu kao i praksu organa nadležnih za odlučivanje u postupku azila kroz analizu pojedinih odluka.


Baner-1.eps

  Azil