Novi newsletter „O jednoj izolovanoj mladosti“

27. april 2020.

Capture newsletter 02Tim Omladinskog programa Beogradskog centra za ljudska prava pripremio je drugi newsletter – dvonedeljni pregled kampanje #O_jednoj_izolovanoj_mladosti.

Kao i prethodni, i ovaj pregled je fokusiran na informisanje i promociju ljudskih prava mladih u doba krize. Ono što predstavlja novost jeste rubrika „Priče sa izolovanih ostrva“, u okviru koje su mladi ljude spremni da podele svoju priču i svoja osećanja iz izolacije. Hvala svima na hrabrosti, iskrenosti i želji da podele svoje priče.

Newsletter je deo kampanje tima Omladinskog programa pokrenute u vreme pandemije virusa COVID-19. Ukoliko do sada niste imali prilike da pratite ovu kampanju, to možete učiniti prateći profile na društvenim mrežama, na Fejsbuku i Instagramu, kao i objave na sajtu Beogradskog centra za ljudska prava.  

Ukoliko biste želeli da nam pišete, podelite sa nama svoju priču sa izolovanog ostrva ili prijavite kršenja ljudskih prava mladih, možete nam pisati na mejl youth@bgcentar.org.rs i u DM na Instagramu @mladibgcentar.

Novi newsletter možete preuzeti OVDE