Predstavljamo novi newsletter našeg Omladinskog programa #O_jednoj_izolovanoj_mladosti i povratku u novu normalnost

22. maj 2020.


Stigao je još jedan newsletter pregled kampanje #O_jednoj_izolovanoj_mladosti tima Omladinskog programa Beogradskog centra za ljudska prava.Capture novi newsletter Newsletter je pokrenut za vreme vanrednog stanja proglašenog zbog pandemije COVID-19, a sada se od virtuelnog i izolovanog sveta pomeramo ka nečemu što zovemo nova normalnost.

I ovaj newsletter je fokusiran na informisanje i promociju ljudskih prava mladih u doba krize, posebno kroz rubrike Tips & Tricks i Prava mladih u krizi. Novo izdanje donosi prikaz interaktivne rubrike Online Lonac – Lonlajn. Izdvajamo i rezultate istraživanja o informisanju mladih u doba pandemije, kao i osvrt koji je za vas pripremio novinar i producent TV Nova S Adam Santovac.

U prethodnom izdanju newslettera predstavili smo „Priče sa izolovanih ostrva“ – priče mladih koji su sa nama podeli svoja osećanja, razmišljanja, iskustva i utiske o vremenu koje su provodili izolovani. Prvi i drugi newsletter bili su fokusirana na informisanje i promociju ljudskih prava mladih u doba krize. 

Newsletter je deo kampanje tima Omladinskog programa pokrenute u vreme pandemije virusa COVID-19. Ukoliko do sada niste imali prilike da pratite ovu kampanju, to možete učiniti prateći profile na društvenim mrežama, na Fejsbuku i Instagramu, kao i objave na sajtu Beogradskog centra za ljudska prava.  

Ukoliko biste želeli da nam pišete, podelite sa nama svoju priču sa izolovanog ostrva ili prijavite kršenja ljudskih prava mladih, možete nam pisati na mejl youth@bgcentar.org.rs i u DM na Instagramu @mladibgcentar.

Novi newsletter možete preuzeti OVDE