Priče sa izolovanih ostrva u novom newsletteru našeg Omladinskog programa

11. maj 2020.

Capture newsletter 3Novi newsletter donosi „Priče sa izolovanih ostrva“ koje su stigle u okviru kampanje #O_jednoj_izolovanoj_mladosti našeg Omladinskog programa.

Tim Omladinskog programa Beogradskog centra za ljudska prava pozvao je svoje prijatelje i prijateljice, mlade ljude, da u okviru rubrike „Priče sa izolovanih ostrva“ podele svoje priče o vremenu koje su provodili izolovani, kao i o tome kako se osećaju i kako su se osećali u tim izolovanim uslovima. Hvala svima na hrabrosti, iskrenosti i želji da svoju priču podele sa drugima. Zato preuzmite i pročitajte priče i iskustva Milice J, Gorana, Milice C, Vlade, Sofije, Vasila, Tamare, Bojane i Dina! 

Prvi i drugi newsletter bili su fokusirana na informisanje i promociju ljudskih prava mladih u doba krize. 

Newsletter je deo kampanje tima Omladinskog programa pokrenute u vreme pandemije virusa COVID-19. Ukoliko do sada niste imali prilike da pratite ovu kampanju, to možete učiniti prateći profile na društvenim mrežama, na Fejsbuku i Instagramu, kao i objave na sajtu Beogradskog centra za ljudska prava.  

Ukoliko biste želeli da nam pišete, podelite sa nama svoju priču sa izolovanog ostrva ili prijavite kršenja ljudskih prava mladih, možete nam pisati na mejl youth@bgcentar.org.rs i u DM na Instagramu @mladibgcentar.

Novi newsletter možete preuzeti OVDE.